3cweofvtdimkv6mgpzgq

Μάθε να ράβεις με την ραπτομηχανή σου 1 & 2

Απόκτησε και τα δύο σεμινάρια ραπτικής μαζί σε προνομιακή τιμή!

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!

Θέλεις να μάθεις να ράβεις και δεν ξέρεις ποιό σεμινάριο να διαλέξεις; Βρες εδώ συγκεντρωμένες όλες τις τεχνικές για αρχάριους, αλλά και προχωρημένους.

Εδώ θα βρεις και τα δύο μας online σεμινάρια ραπτικής (Μάθε να ράβεις με τη ραπτομηχανή σου 1 & 2 ) σε προνομιακή τιμή για να γίνεις expert στη ραπτική!

Τα σεμινάρια τα παρουσιάζει η Ελίνα Αντωνοπούλου, η mama του crafting. Το "Μάθε να ράβεις με τη ραπτομηχανή σου 1" πραγματοποιείται με τη συνεργασία του ftiaxto.gr.

Τι θα βρεις όμως σε αυτό το σεμινάριο;

 • Περισσότερα από 40 video μικρής διάρκειας
 • Πρακτικές ασκήσεις
 • Λίστες υλικών & εργαλείων
 • Έξυπνες συμβουλές
 • Αποκλειστικά projects για να εφαρμόσεις όλα αυτά που έμαθες
 • Υποστήριξη μέσα από αποκλειστικό group στο facebook, όπου η Ελίνα μαζί με τους μαθητές θα σου λύσουν απορίες και θα μπορείτε να ανταλάσσετε απόψεις για την αγαπημένη σου ασχολία!

Διαθέσιμα στον υπολογιστή σου 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εσύ επιλέγεις πότε και πόσο θα παρακολουθήσεις από το κάθε σεμινάριο.


Για να δούμε...

 • Θέλεις να μάθεις να ράβεις, αλλά με τις υποχρεώσεις, το σπίτι, τη δουλειά ή τα παιδιά, αισθάνεσαι οτι δεν έχεις χρόνο να διαθέσεις σε αυτό;
 • Έχεις μια ραπτομηχανή κλεισμένη στο ντουλάπι και δεν ξέρεις από που να αρχίσεις για να μάθεις να την χρησιμοποιείς;
 • Θέλεις να παρακολουθήσεις ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο ραπτικής, αλλά δεν υπάρχει κάποιο εργαστήριο κοντά σου ή δεν σε βολεύουν με τίποτα οι ώρες;
 • Έχεις ήδη παρακολουθήσει κάποιο σεμινάριο ραπτικής, αλλά τώρα που τελείωσε δεν θυμάσαι τίποτα;
 • Έχεις παρακολουθήσει διάφορα βίντεο ραπτικής στο internet, αλλά μπερδεύτηκες περισσότερο; Ειδικά με όσα δεν είναι στα ελληνικά;
 • Έχεις βαρεθεί να φτιάχνεις τα ίδια και τα ίδια;

Εάν απάντησες ναι, έστω και σε ένα από τα παραπάνω (για να μην σου πω και σε περισσότερα) τότε είσαι στο σωστό μέρος!

Κλείσε τα μάτια και φαντάσου:

 • Κάθεσαι στην ραπτομηχανή σου και επιτέλους ράβεις εκείνο το τσαντάκι που είχες δει στο pinterest.
 • Κοιτάς γύρω σου στο υπνοδωμάτιο και καμαρώνεις τα καινούργια μαξιλάρια και κουρτίνες που έραψες μόνη σου!
 • Ράβεις και σπάει η βελόνα. Δεν πανικοβάλεσαι, ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις. Και εάν δεν το θυμάσαι, μπορείς πάντα να το ξαναδείς.
 • Φοράς τα πυτζαμάκια σου και και κάθεσαι στον καναπέ με το laptop σου. Είναι ώρα να μάθεις τι είναι το απλικέ.
 • Κάθεσαι στην ραπτομηχανή σου και επιτέλους ξέρεις πώς να στολίσεις τα projects σου με τρέσσες και άλλα διακοσμητικά στοιχεία
 • Κοιτάς την παιδική ντουλάπα και καμαρώνεις τα καινούργια παιδικά ρούχα που έραψες μόνη σου!
 • Ακούς για ρέλια, φυτίλια και πιέτες και ξέρεις ακριβώς τι είναι και πώς μπορείς να τα εφαρμόσεις στις δημιουργίες σου. Και εάν δεν το θυμάσαι, μπορείς πάντα να το ξαναδείς.

Ναι, είναι τόσο απλό! Με τα σεμινάρια ραπτικής «Μάθε να ράβεις με τη ραπτομηχανή σου» μπορείς να μάθεις όλα τα βασικά της ραπτικής από την άνεση του σπιτιού σου!

Τι θα μάθεις στα σεμινάρια "Μάθε να ράβεις με την ραπτομηχανή σου 1 & 2"

Το κάθε σεμινάριο χωρίζεται σε 6 μεγάλες θεματικές ενότητες. Κυρίως για τη δικιά σου ευκολία. Κάθε ενότητα έχει από κάτω της μια σειρά από μαθήματα. Το μάθημα είναι σε μορφή video και μπορεί να συνοδεύεται από σημειώσεις, αρχείο με βοηθητικό υλικό που μπορείς να κατεβάσεις στον υπολογιστή σου και ασκήσεις που προτείνουμε να κάνεις για να εμπεδώσεις την ύλη (πωπω χρόνια είχα να το ακούσω αυτό...).

'Ολα τα μαθήματα μπορείς να τα παρακολουθήσεις όσες φορές θέλεις και όποτε θέλεις, να τα σταματήσεις, να τα προχωρήσεις και γενικά να τα χρησιμοποιήσεις όπως εσύ θέλεις. Εσύ αποφασίζεις!

Πιο αναλυτικά οι θεματικές ενότητες του 1ου σεμιναρίου είναι:

 • Υλικά & Εργαλεία
  Εδώ θα βρεις τις βασικές πληροφορίες για τα εργαλεία της ραπτικής που σου προτείνουμε, τα υφάσματα και πως να διαλέξεις, τις κλωστές και τις βελόνες, ακόμη και πως μπορείς να προετοιμάσεις καλύτερα τον χώρο σου για να ράβεις στο σπίτι (ναι, ακόμη και εάν δεν έχεις πολύ χώρο στη διάθεσή σου!)
 • Γνωριμία με τη ραπτομηχανή
  Η ραπτομηχανή είναι ένα κεφάλαιο από μόνη της. Παρέα θα γνωρίσουμε όλα τα κουμπιά της ραπτομηχανής σου, θα σου δείξουμε πως να μασουρίζεις, να περνάς την κλωστή, την σημασία της έντασης και τα βασικά γαζιά, ακόμη και πως να επιλέξεις ραπτομηχανή (εάν θέλεις να πάρεις μια καινούργια).
 • Πάμε να ράψουμε
  Και φυσικά θα ράψουμε! Εδώ θα στα πούμε όλα. Από το πως να προετοιμάσεις τα υφάσματα, να μαρκάρεις, να κόψεις, να αντιγράψεις πατρόν, να καρφιτσώσεις, να καρικώσεις, ακόμη και πως να καθίσεις στη ραπτομηχανή σου πριν ράψεις. Ε, μετά σου δείχνουμε πως να ράψεις! Και όταν κάτι πάει στραβά και πως να ξηλώσεις.
 • Επιπλέον τεχνικές που θα χρειαστείς
  Καλά τα βασικά, αλλά θα χρειαστείς και κάποιες επιπλέον τεχνικές, όπως: στριφώματα, φερμουάρ, απλικέ και κουμπότρυπες. Ναι, θα φτάσεις και σε αυτά!
 • Χρήσιμα
  Μαζί με όλα τα άλλα θα πάρεις και μια σειρά από πολύ χρήσιμα αρχεία για το πως να αλλάξεις βελόνα και ποδαράκι, πως να συντηρήσεις και να καθαρίσεις την ραπτομηχανή σου, πως να βρεις λύση σε διάφορα τεχνικά θέματα που μπορεί να προκύψουν, καθώς και το λεξιλόγιο της ραπτικής.

Οι ενότητες του 2ου σεμιναρίου περιλαμβάνουν:

 • Ρέλια & Ρελιάσματα
  Εδώ θα μάθουμε τί είναι το ρέλι και τους τύπους του. Θα δούμε πώς το φτιάχνουμε (με εργαλείο ή χωρίς) και πώς το τοποθετούμε.
 • Φυτίλι
  Σε αυτή την ενότητα θα μάθουμε τι είναι το φυτίλι και τους τύπους του. Θα μάθουμε πώς να το φτιάξουμε και να το τοποθετήσουμε σε ευθείες, γωνίες και καμπύλες.
 • Τρέσσες και άλλα διακοσμητικά
  Θα γνωρίσουμε τις τρέσσες και άλλα διακοσμητικά για τη ραπτική (πομ πομ, κρόσσια, τρέσσες κλπ). Θα δούμε τι είναι το ρικ ρακ και τους τύπους του αλλά και πώς το τοποθετούμε με διαφορετικές εφαρμογές.
 • Λάστιχα
  Μεγάλη κατηγορία τα λάστιχα! Θα μάθουμε τους τύπους τους και πώς χρησιμοποιούνται. Πώς το τοποθετούμε απευθείας πάνω στο ύφασμα, αλλά και σε τούνελ για να φτιάξουμε απλά ρούχα.
 • Σούρες
  Εδώ θα μάθουμε πως να κάνουμε σούρες για διάφορες εφαρμογές.
 • Πιέτες
  Μαθαίνουμε να κάνουμε πιέτες και πώς να τις χρησιμοποιούμε.

Τέλος, αφού θα τα έχεις μάθει όλα αυτά θα χρειαστείς και ιδέες για να τα βάλεις σε εφαρμογή! Μην ανησυχείς, σε έχουμε και σε αυτό. Έχουμε φτιάξει αποκλειστικά για όσους θέλουν να μάθουν να ράβουν με τα online σεμινάριά μας περισσότερα από 10 δωρεάν projects ραπτικής απόλυτα προσαρμοσμένα στην ύλη που έχουμε καλύψει παρέα. Και η λίστα συνεχώς θα ανανεώνεται!

Επιπλέον, στο τέλος του σεμιναρίου θα βρεις και μια λίστα με ακόμη περισσότερα προτεινόμενα projects για να εξασκήσεις τις ολοκαίνουργιές σου ικανότητες!

Όταν ολοκληρώσεις τα σεμινάρια ραπτικής μας θα μπορείς να ράψεις σχεδόν τα πάντα!

 

Σου αρέσουν τα δώρα; Κι εμάς!

Γι΄αυτό μαζί με το σεμινάριο θα πάρεις επιπλέον:

1. Πρόσβαση σε κλειστό γκρουπ στο FacebookΜε την εγγραφή σου στο σεμινάριο γίνεσαι μέλος μιας ομάδας ανθρώπων που όπως εσύ, αποφάσισαν να μάθουν να ράβουν με τον εύκολο τρόπο. Στην ομάδα αυτή θα μπορείς να συζητάς για ό,τι σε απασχολεί σχετικά με το σεμινάριο, να αναρτάς φωτογραφίες από τις δημιουργίες σου και να έρθεις σε επαφή με άτομα που μοιράζεσαι κοινά ενδιαφέροντα.

2. Εκπτωτικά κουπόνια & προσφορές


Με την εγγραφή σου στο σεμινάριο ραπτικής παίρνεις από εμάς και δώρο εκπτωτικά κουπόνια, προσφορές και προτάσεις για προϊόντα από επιλεγμένα καταστήματα για να κάνεις τις πρώτες σου αγορές σε υλικά και εργαλεία ραπτικής.

 • marmalena.gr / Online κατάστημα με υφάσματα και εργαλεία ραπτικής & patchwork
 • stolidaki.gr / Online κατάστημα με υλικά και εργαλεία
 • RiRi ύφασμα / Online & φυσικό κατάστημα με υλικά & εργαλεία ραπτικής


3. Αποκλειστικά projects με βήμα βήμα οδηγίες


Καλή η θεωρία, αλλά αν δεν κάνεις εξάσκηση, τι νόημα έχει; Γι΄αυτό κι εμείς φτιάξαμε αποκλειστικά για τους μαθητές μας μια ολοκληρωμένη σειρά από αποκλειστικά projects ραπτικής που ακολουθούν την σειρά εκμάθησης των τεχνικών του σεμιναρίου. Ναι, θα μπορείς να ράβεις σχεδόν τα πάντα!

4. Ακόμη περισσότερα projects


Και επειδή όταν αρχίσεις να ράβεις τα projects δεν είναι ποτέ αρκετά... Στο τέλος του κάθε σεμιναρίου θα βρεις και μια εκτενή λίστα με επιπλέον προτεινόμενα projects με βήμα βήμα οδηγίες από συνεργαζόμενα site και blogs, που μπορείς να ολοκληρώσεις με όλα όσα έμαθες μαζί μας.

"Ευχαριστώ πολύ!!!Όταν γράφτηκα στο σεμινάριο ήξερα μόνο πως λειτουργεί η ραπτομηχανή και μπορούσα να ράβω μόνο ευθείες ραφές, και σε ένα χρόνο κατάφερα να κάνω πράγματα που πριν μου φαίνονται ακατόρθωτα!! "

- Χαρά Στρατηγοπούλου, μαθήτρια του Μάθε να ράβεις με τη ραπτομηχανή σου

Έχω ξεκινήσει πριν δυο μέρες αλλά ήδη έχω μάθει περισσότερα πράγματα απ' όσα ήξερα από ένα σεμινάριο που παρακολουθώ εδώ και δύο μήνες σε σχολή (όχι online). Συγχαρητήρια για την καταπληκτική και άψογη δουλειά και εύχομαι σύντομα και περισσότερα σεμινάρια!

- Μυρτώ Ζενέτου,
μαθήτρια του online σεμιναρίου Μάθε να ράβεις με την ραπτομηχανή σου

Σεμινάρια που περιλαμβάνονται στην αγοράΜάθε να ράβεις με την ραπτομηχανή σου
To πρώτο ολοκληρωμένο online σεμινάριο ραπτικής για αρχάριους στα Ελληνικά
learn2craft
€62
Μάθε να ράβεις με την ραπτομηχανή σου vol.2
Εξειδικευμένες τεχνικές ραπτικής για προχωρημένους
Ελίνα Αντωνοπούλου
€35

Αρχική τιμή (χωρίς φπα): €97


Ποιες είμαστε

Είμαι η Ελίνα Αντωνοπούλου και μαζί μου στο "Μάθε να ράβεις με τη ραπτομηχανή σου 1" είναι η Βάλια Μπινίκου από το Ftiaxto.gr.

Το κοινό μας ταξίδι στον κόσμο της χειροτεχνίας ξεκίνησε το 2007 με τη δημιουργία του Ftiaxto.gr. Από τότε και για 10 ολόκληρα χρόνια σκοπός μας ήταν και είναι να μοιραζόμαστε τη χαρά της δημιουργίας, κάνοντας ακόμη και τις πιο δύσκολες τεχνικές να φαίνονται απλές.

Και μπορεί η πορεία μας να μην είναι πια κοινή, αλλά αυτό το σεμινάριο δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη για την ραπτική.

Η ραπτική ήταν πάντα ένα από τα κοινά, αγαπημένα μας θέματα. Η σχέση της μιας (Βάλια) με την ραπτομηχανή ξεκίνησε πριν από 17 χρόνια, ενώ η άλλη (Ελίνα) κόλλησε το μικρόβιο, λίγο αργότερα.

Και οι δύο αγαπάμε την ραπτική και στεναχωριόμασταν που υπάρχει κόσμος που θέλει να ράψει, αλλά του φαίνεται βουνό.

Για τον λόγο αυτό δημιουργήσαμε το online σεμινάριο «Μάθε να ράβεις με τη ραπτομηχανή σου». Για να δώσουμε την ευκαιρία σε όσο τον δυνατόν περισσότερο κόσμο να μάθει να ράβει εύκολα και απλά, από την άνεση του δικού του σπιτιού και στον δικό του χρόνο.

Στη συνέχεια, ακολούθησε το "Μάθε να ράβεις με τη ραπτομηχανή σου vol.2" το οποίο εισηγείται η Ελίνα και καλύπτει όλες τις προχωρημένες τεχνικές στη ραπτική για να γίνεις expert στη ραπτική!


Συχνές ερωτήσεις


Πώς παρακολουθώ το σεμινάριο;
Τα σεμινάρια "Μάθε να ράβεις με τη ραπτομηχανή σου" & "Μάθε να ράβεις με τη ραπτομηχανή σου vol.2" αποτελούν 2 ξεχωριστά σεμινάρια, που εσύ αγοράζοντας τα σαν ένα, έχεις πρόσβαση και στα δύο. Αποτελούνται από μια σειρά μαθημάτων σε βίντεο που μπορείς να παρακολουθήσεις από τον υπολογιστή σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συνδεθείς στο internet και να επιλέξεις ποιό μάθημα θέλεις να δεις. Μπορείς να τα δεις με τη σειρά που σου προτείνουμε ή με την σειρά που θέλεις εσύ. Μαζί με τα video θα βρεις και επιπλέον ασκήσεις, λίστες, σημειώσεις και project σε ηλεκτρονική μορφή για να σε βοηθήσουν συμπληρωματικά.
Πότε ξεκινάει το σεμινάριο και πότε τελειώνει;
Τα σεμινάρια είναι online και δεν έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία έναρξης και λήξης. Είναι διαθέσιμα για σένα 24 ώρες το 24ωρο για να δεις όποτε θέλεις, ακόμη και εάν έχεις παρακολουθήσει όλα τα μαθήματα. Μπορείς να επιστρέφεις και να βλέπεις το βίντεο που θέλεις ανά πάσα στιγμή! Προτείνουμε να επιστρέφεις τακτικά γιατί η ύλη συνεχώς βελτιώνεται και εμπλουτίζεται.
Για πόσο καιρό έχω πρόσβαση στο σεμινάριο;
Πως σου ακούγεται το για πάντα; Μετά την αγορά έχεις απεριόριστη πρόσβαση στο σεμινάριο για όσο καιρό θέλεις και σε όλες σου τις συσκευές. Αρκεί να έχεις σύνδεση στο internet.
Γιατί το χρεώνετε;
Πιστεύουμε απόλυτα στην δωρεάν διανομή της γνώσης. Υπάρχουν πολλά δωρεάν σεμινάρια ραπτικής στο διαδίκτυο αλλά εδώ θα λάβεις ολοκληρωμένη γνώση, ποιοτικά και συγκεντρωμένα. Τα "Μάθε να ράβεις με τη ραπτομηχανή σου" είναι δύο ολοκληρωμένα σεμινάρια. Όπως θα πλήρωνες για να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο ραπτικής σε κάποιο εργαστήριο, έτσι θα χρειαστεί να πληρώσεις και για αυτά. Έχουμε βάλει πολύ προσωπική δουλειά σε όλο αυτό και πιστεύουμε πραγματικά οτι τα χρήματα που θα πληρώσεις είναι λίγα αναλογικά με το πόσα πράγματα θα πάρεις από εμάς!
Θα χρειαστώ απόδειξη/ τιμολόγιο. Τι κάνω;
Η τιμολόγηση του σεμιναρίου γίνεται μέσω της πλατφόρμας Teachable που φιλοξενεί το σεμινάριό μας, οπότε με την εγγραφή σου θα λάβεις ένα email με την απόδειξη αγοράς σου. Εάν θέλεις τιμολόγιο θα χρειαστεί να επικοινωνήσεις μαζί μας στο info@learn2craft.gr ΠΡΙΝ κάνεις την αγορά!
Μπορώ να πληρώσω σε δόσεις;
Ναι, μπορείς να πληρώσεις σε δύο δόσεις. Δες κάτω κάτω στο κουτάκι πληρωμής. (Δεν ισχύει στην περίπτωση που το σεμινάριο είναι σε προσφορά ή για πληρωμή με κατάθεση ή μέσω paypal!)
Δεν έχω πιστωτική κάρτα. Πώς μπορώ να πάρω το σεμινάριο;
Εάν δεν έχεις πιστωτική κάρτα και θέλεις να αγοράσεις το σεμινάριο, μπορείς να κάνεις κατάθεση σε λογαριασμό. Εάν κάνεις έμβασμα από άλλη τράπεζα προσθέτεις 4 ευρώ στο ποσό για τα έξοδα εμβάσματος. Επίσης, μπορείς να πληρώσεις με paypal εδώ www.paypal.me/learn2craft Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχάσεις να μας στείλεις την απόδειξη πληρωμής στο info@learn2craft.gr για να σου δώσουμε πρόσβαση στο σεμινάριο.
Θα πάρω κάποιο πιστοποιητικό παρακολούθησης στο τέλος;
Δυστυχώς δεν μπορούμε να σου δώσουμε πιστοποιητικό παρακολούθησης, μιας και δεν είμαστε σπίτι σου για να δούμε εάν πραγματικά ολοκλήρωσες το σεμινάριο. Εάν θέλεις κάτι αναμνηστικό, τότε πολύ ευχαρίστως να σου στείλουμε κάτι...
Εάν έχω απορίες που θα σας βρώ;
Για οποιαδήποτε απορία πριν αγοράσεις τα σεμινάρια μπορείς να μας στείλεις ένα email στο info@learn2craft.gr. Μόλις ξεκινήσεις μπορείς να μπεις στο κλειστό Facebook group μας και να μας βρεις εκεί. Στο group μπορείς να μοιράζεσαι τις απορίες, τους προβληματισμούς και τις δημιουργίες σου και με τους υπόλοιπους συμμαθητές σου.
Ωραία όλα αυτά, αλλά τι θα μάθω να φτιάχνω τελικά;
Στα σεμινάρια ραπτικής "Μάθε να ράβεις με τη ραπτομηχανή σου 1 & 2" σου δείχνουμε από την αρχή και βήμα βήμα τις βασικές τεχνικές ραπτικής. Μαζί με τα μαθήματα σου δίνουμε και ασκήσεις και λίστα με προτεινόμενα projects. Από εκεί και πέρα ο κόσμος της ραπτικής είναι ανοιχτός μπροστά σου. Πρακτικά θα μπορείς να ράψεις οποιοδήποτε project θέλεις χρησιμοποιώντας τις τεχνικές που έμαθες μαζί μας! Πώς σου ακούγεται αυτό;

Ξεκίνα τώρα!Αν δεν έχεις πιστωτική κάρτα ή χρειάζεσαι τιμολόγιο μπορείς να κάνεις κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό:

Learn2Craft OÜ
IBAN: FI31 7997 7995 2289 42
BIC HOLVFIHH

Χρησιμοποιούμε τράπεζα εξωτερικού, οπότε θα χρειαστεί να προσθέσεις 4 ευρώ στο ποσό για τα έξοδα εμβάσματος. Το τελικό κόστος του σεμιναρίου με φπα είναι 96,72 ευρώ, άρα το ποσό για την κατάθεση είναι: 96,72+4=100,72 ευρώ.

Επιπλέον, μπορείς να πληρώσεις με paypal εδώ

https://www.paypal.me/learn2craft

Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχάσεις να μας στείλεις την απόδειξη πληρωμής στο info@learn2craft.gr για να σου δώσουμε πρόσβαση στο σεμινάριο.